Testo Shpirt

Testo Shpirt

Shpirt, Shpirt, Shpirt Me Ty Dhë ëndrra Ma E Vogël Merr Kuptim. Prtit Prit Prit. Unë E Kuptova Tepër Vonë. Se Je Dhe Ti Në Këtë Botë. Shpirt Shpirt Shpirt Të Dy Vetëm Në Këtë Botë Që Narrethon. Prit Prit Prit, Do Të Vij Unë Të Gjejë Pa Humbur Kohë. Atje Në Fund Të Botës Tënde. Ref: Do Të Marr Unë Diellin. Ëndrren Tënde Do Të Ngroh' Do ë Sjell Unë Ditën Nga Ty Natën Talajrgoj. Do Të Marr Unë Kohën Dhe Tek Ty Ta Ndaloj Do T'i Marr Të Gjitha Dhe Me Ty Do Ti Gëzoj.
Testi Alma Bektashi