Testo Me Mungon

Testo Me Mungon

Vetem jam ne dhomen time, vetem pa njeri çdo gje eshte ketu mungon veç ti dhe çdo hije qe pa dashje ty te shembullen, genjen dua qe ti flas une zemres por nuk me degjon kujt t'i them sa shume ti me mungon kujt t'i them ti flas per ditet qe me doje ti se di Se ti e din sa me mungon me mungon askujt jo mos ja thuaj vetem ti e di qe tani ne jemi dy te huaj duket si qudi ti je larg por une te kam me vehte ndoshta s'e kupton bashke me ty po e kaloj une jeten dhe pse ti mungon (2x) Me mungon kur t'vjen mengjesi vetem jam ne shtrat nje minute me shume se jeta zgjat tani dua te te shkruaj, koha nuk mjafton me mungon.... dua qe ti flas une zemren por nuk me degjon kujt t'i them sa shume ti me mungon kujt t'i them t'i flas per ditet qe me doje ti se di..... Se ti e din sa me mungon me mungon askujt jo mos ja thuaj vetem ti e di qe tani ne jemi dy te huaj duket si qudi ti je larg por une te kam me vehte ndoshta s'e kupton bashke me ty po e kaloj une jeten dhe pse ti mungon OOOO sa me mungonnnnn (2x)
Testi Alma Bektashi