Testo Të Kërkoj

Testo Të Kërkoj

Ty Sa Të Kërkoj, Të Kërkoj Kudo Që Shkoj. Jo Nuk është E Lehtë S'ësht E Leht Të Të Harroj. Të Kërkoj Ku Do çe Ndodhesh Se E Ndiej, Se E Ndiej çe Të Kam Pranë.Fajos Unë Fatin, Fajos Vehtvetën. Që Në Dy U Ndam. Dhe Unë Të Kerkoj. Ref: Nje Pasqyre E Zbrazët Jeta. Brenda Saj Asgjë, Jo Nuk Shikoj. Një Pasqyr E Zbrazët Jeta Por Unë Dua Me Ty Ta Jetij. Saher Të Kërkoj Për Një Tjeter Lumturi M'duket Se Djithmon Fati Im To Të Jesh Veç Ti. Koha Ikën Dhe Një Ditë, Do Të Vishë. Shpirti Im Do Të Ndryshoj Dhe Sa Vlenë Një Ngjarje, Një Bashkim Sa Vlenë? Nesër Do T'kuptoj Dhe Unë Të Kërkoj. Ref....
Testi Alma Bektashi