Testo Voel

Testo Voel

REFREIN:



(vrouw)

ik wil weten wat je voor me voelt, ik wil weten wat je voor me voelt, ik wil weten wat je voor me voelt, ik wil weten wat je voor me voelt.


(def)

wil jij weten wat ik voor je voel, dan ga ik je vertellen wat ik voor je voel, en als je niet begrijp wat ik voor je voel, dan ga ik je vertellen wat ik voor je voel.



COMPLET 1:



(def)

ik vind je leuk en ik vind je sexy, hoor niet bij mij want je zij je was lesbi.



(vrouw)

echt niet



(def)

echt wel , ik weet het nog en wist je nog die ene dag in een coffeeshop, toen vond je me nee, nee, nee, nee, no nu ben ik op T.V. en dan vind je me zo, het intereseert me toch geen mallemoer ik ben alleen uit op de ballentour je bent geen hoer maar een slet.



(vrouw)

WAT



(def)

eerst ging je met me broer, nu wil jij met mij naar bed, ook al heb je dan zo'n lekkere skine demzie def rhymz trapt daar niet in je hebt een mooie stem en daar hou ik het bij ik heb het tegen jouw, jouw, jouw ,jij, jij.



(vrouw)

MIJ



(def)

je mag me pijpen met je lelijke smoel wil je nog weten wat ik voor je voel ?



REFREIN:



(vrouw)

ik wil weten wat je voor me voelt, ik wil weten wat je voor me voelt, ik wil weten wat je voor me voelt , ik wil weten wat je voor me voelt



(def)

wil jij weten wat ik voor je voel dan ga ik je vertellen wat ik voor je voel en als je niet begrijp wat ik voor je voel dan ga ik je vertellen wat ik voor je voel.



COMPLET 2:



(vrouw)

je bent een dakoe je bent een hond je bent nog vager dan de vagebond een hoopje strond ja dat ben jij, je hebt helemaal geen respect voor mij.



(def)

hoe bedoel je respect ja vind je het gek 7 weken lang laag je te ballen met je ex.



(vrouw)

welke ex



(def)

aaah dus je weet enit eens welke van ze?

maakt niet uit want je hebt toch een lekkere tante.



(vrouw)

wat flik je me nou, ben je helemaal lauw, wat gebeurt er met jou he nokken nou.



(def)

schat ik hou van moksies mes couscous en kajoepen ik hou van zitten op het toillet lekker poepen ik hou van me ex, ex, ex, sex, expro ik hou van spaanse wijven want die pijpen lekker door en als ik echt moest kiezen tussen jouw en je poenanie geef mij dan maar een lekkere stevige portie bamie.



(vrouw)

maar ik mis je



(def)

ja ik mis ook je doekoe he thibaba, thibaba samsa, thibaba panakoekoe.



REFREIN: 2X



(vrouw)

ik wil weten wat je voor me voelt ik wil weten wat je voor me voelt ik wil weten wat je voor me voele ik wil weten wat je voor me voelt.



(def)

wil jij weten wat ik voor je voel dan ga ik je vertellen wat ik voor je voel en als je niet begrijpt wat ik voor je voel dan ga ik je vertellen wat ik voor je voel.
Testi Def Rhymz