Testo Kitara

Testo Kitara

Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Kitarë e dashur mos u ndal Këndoj për ty zemra ime Me dhimbje, me shpresë dhe me lot Syrit të kaltër si deti Të ëmbla, të zeza dhe plot Ylli dhe dielli këndojnë Kur ti fle e zgjohesh çdo ditë Dhe unë me kitarë që rri zgjuar Krijoj melodi veç për ty (refren) Luaj luaj me kitarë Në sy, në mend unë ty të mbaj Puthje e nxehtë, puthje e bardhë Buzët e tij ëndërr e zjarrtë Luaj luaj luaj me kitarë Kitarë e dashur mos u ndal Këndoj me ty, jetoj me ty Vullkan e jotja melodi I dashur ti a më dëgjon A se kupton se më mungon Kitarës sime jepi shpresë Pa shpirtin tënd ajo do vdesë Por zemra ime është si det Me dallgë dallgë shkumëzon Luaj luaj luaj luaj Kitara ime ndizet zjarr ------------ Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Luaj luaj luaj me kitarë Kitarë e dashur mos u ndal Hënës së artë ju përula Në qoftë se më do më ndihmo Më merr ti në krahët e tua Më shtrëngo, më shtrëngo hënëzo Një puthje e gjatë më rrëmbeu Kitarë të lutem pusho O zot erdh' dashuria Më shtrëngo, më shtrëngo hënëzo
Testi Alberie Hadergjonaj