Testo Anti Kimcil Kimcil Club

Testo Anti Kimcil Kimcil Club

Jamane Jaman Edan
Kimcil Jahat Saiki Mata Duitan
Rupo Bagus Wajah Minus
Setang Bunder Wes Inceran
Ra Mikir Wong Tuwo Urip Pas-Pasan

Ora Gelem Prihatin
Dijak Mangan Ning Angkringan Kowe Isin
Ada Uang Abang Kau Sayang
Tak Ada Uang Abang Kau Buang
Tresnoku Nggawe Dompetku Kelaran

Bukan Uang Yang Membuat Rasa Sayang
Bukan Harta Yang Memadu Rasa Cinta
Mergo Tresno Sak Tuluse Nganggo Roso
Mergo Bondo Ora Iso Nuku Tresno.....

Cil Cepet Sadaro
Sak Tuluse Tresno Ora Mandang Bondho
Cil Cepet Sadaro
Bondho Dunyo Mati Ra Iso Digowo
Aku Tak Lungo Golek Tombo Ati Loro
Jamane Jaman Edan
Kimcil Jahat Saiki Mata Duitan
Rupo Bagus Wajah Minus
Setang Bunder Wes Inceran
Ra Mikir Wong Tuwo Urip Pas-Pasan

Ora Gelem Prihatin
Dijak Mangan Ning Angkringan Kowe Isin
Ada Uang Abang Kau Sayang
Tak Ada Uang Abang Kau Buang
Tresnoku Nggawe Dompetku Kelaran

Mbok Pendakdino Mikirmu Urip Serba Mewah
Iso Mangan Ning Angkringan Wes Alhamdulillah
Mbok Yo Tulung Kowe Rasah Kakean Polah
Sesok Tak Jak Omah-Omah Wedi Ku Bubrah

Pendak Dino Jalan-Jalan Ngemall Karo Shopping
BPKB Ku Mlebu Bank Aku Dadi Pusing
Tresno Karo Koe Ditagih Koyo Rentenir
Nik Aku Rakuat Sue Sue Dadi Gendeng

Mas Aku Iki Senenge Dandan
Kudu Sing Larang Ben Disawang Tambah Sayang
Kabeh Mau Kudu Wani Le Modali
BPJS Ora Payu Dinggo Ngragati

Cil Cepet Sadaro
Sak Tuluse Tresno Ora Mandang Bondho
Cil Cepet Sadaro
Bondho Dunyo Mati Ra Iso Digowo
Aku Tak Lungo Golek Tombo Ati Loro

Jamane Jaman Edan
Kimcil Jahat Saiki Mata Duitan
Rupo Bagus Wajah Minus
Setang Bunder Wes Inceran
Ra Mikir Wong Tuwo Urip Pas-Pasan

Ora Gelem Prihatin
Dijak Mangan Ning Angkringan Kowe Isin
Ada Uang Abang Kau Sayang
Tak Ada Uang Abang Kau Buang

Tresnoku Nggawe Dompetku Kelaran

Guarda il video di Anti Kimcil Kimcil Club

Anti Kimcil Kimcil Club videoplay video
Testi NDX a.k.a PJR