Testo Djalin Tonë E Martojm Sot

Testo Djalin Tonë E Martojm Sot

Tupangji, Bjeri Tupanit
Bjeri Bjeri Sa Ma Fort O0oo0o0o
Po Na Vjen Nusja E Djalit
Darsem Madhe E Bajna Sot
O0o0o Darsem Madhe Bajna Sot

Bjeri Bjeri Çiftelis
Bjerri Bjerri Kputja Tellin O0o0o0o
Çikat E Katunditit Sonte Mir Po E Lujn Bellin
( O0o0o Mir Po E Lujn Belin)

EDHE Cires I Erdh Koha
Cakrojn Gota Cifti Ri
Vallzojn Nusja Edhe Dhandri
Mashalla Sa Bukuri

Edhe Cires I Erdh Koha
Cakrojn Gota Cifti Ri
Vallzojn Nusja Edhe Dhandri
Mashalla Sa Bukuri

Kengetar, Thuja Kenges
Te Knoft Zemera Per Jet Dhe Mot O0o0o0o Thoj Te Gjith Te Hyn Ne Valle
Djalin Tone E Martojm Sot
Oo0o0o Djalin Tone E Martojm Sot


Edhe Cires I Erdh Koha
Cakrojn Gota Cifti Ri
Vallzojn Nusja Edhe Dhandri
Mashalla Sa Bukuri


Edhe Cires I Erdh Koha
Cakrojn Gota Cifti Ri
Vallzojn Nusja Edhe Dhandri
Mashalla Sa Bukuri

Guarda il video di Djalin Tonë E Martojm Sot

Djalin Tonë E Martojm Sot videoplay video
Testi Gjyste Vulaj